FAQ

FESTIVAL DATES AND TIMES
18:00-02:00
FRIDAY, MAR 9
17:00-02:00
SATURDAY, MAR 10

\\IKÄRAJA

Festivaalin ikäraja on kaikilta osin 18 vuotta. Muistathan ottaa mukaasi poliisin myöntämän, virallisen henkilöllisyystodistuksen (henkilökortti, passi, ajokortti), ja esittää sen pyydettäessä.

 

 

\\LIIKENNEYHTEYDET

Vesipuisto Serena

Tornimäentie 10

02970 ESPOO

Tapahtumaan järjestetään molempina päivinä bussikuljetukset Helsingistä Serenaan ja takaisin. Tehostettu taksipalvelu palvelee tapahtumapäivien päätyttyä. Waterland bussilla pääset Serenaan helposti ja edullisesti. Bussit lähtevät Kiasman edestä ja palaavat siihen tapahtuman jälkeen. Bussiliput 15€, osta lippusi tästä

 

 

\\SAAPUMINEN JA POISTUMINEN

Sisäänkäynti festivaalialueelle tapahtuu Serenan pääporteista. Sisääntulon yhteydessä on narikka ylimääräisiä laukkuja / vaatteita yms. varten. Narikan hinta on 2,5€ ja tätä varten kannattaa varata mukaan käteistä. Vaatteiden vaihtaminen tapahtuu pukuhuoneessa. Portilla on turvatarkastukset. Lasin, terävien tai muuten vaarallisten esineiden, laittomien aineiden ja alkoholin tuominen alueelle on kielletty. Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus evätä sisäänpääsy huomattavan päihtyneeltä tai uhkaavalta henkilöltä. Vaatteet voit vaihtaa pukuhuoneessa. Huomioithan että Serenassa on rajallinen määrä pukukaappeja. Pukukaappi toimii 2€ kolikolla. Yhteen lokerikkoon mahtuu helposti kahden ihmisen tavarat ja toivommekin, että mahdollisimman moni jakaisi oman pukukaapin ystävän kanssa. Tilan loppuessa voit jättää tavarasi tapahtumaa varten räätälöityyn narikkaan.

 

 

\\JUOMA JA RUOKA

Janoisia bilettäjiä palvelevat allasalueelle ja muualle Serenaan rakennetut baarit, joista löydät raikkaita virvokkeita. Serenan ravintola on myös käytössä ja sieltä löytyy apu kun nälkä yllättää. Serenaan ei saa tuoda minkäänlaisia pulloja tai tölkkejä, ei myöskään muovisia. Varaathan mukaasi käteistä, näin nopeutat asiointia myyntipisteissämme. Huom! Serenassa EI ole pankkiautomaattia.

Tapahtuman vedenläheisestä ympäristöstä johtuen Waterlandin baareissa maksuvälineenä toimivat vain poletit. Poletteja saat rahaa vastaan poletinvaihtopisteessä. Maksuvälineenä käyvät sekä käteinen että kortit. Korttien toimivuudessa on välillä ongelmia jopa kaupunkien ydinkeskustoissa, joten suosittelemme maksuvälineeksi käteistä. Lähimmälle pankkiautomaatille on muutaman kilometrin matka. Osta poletit kerralla ja vältyt turhilta jonoilta.

 

 

\\VALOKUVAUS

Kaikenlainen kuvaaminen on tapahtumassa ankarasti kielletty, tapahtumasta poistamisen uhalla. Tapahtuma valokuvataan Sessions2-ammattikuvaajien toimesta ja kuvat tulevat tapahtuman jälkeen Waterlandin Facebook sivulle.

 

 

\\LIIKUNTARAJOITTEISET ASIAKKAAT

Liikuntarajoitteisia asiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä ennen tapahtumaa info@waterland.fi osoitteeseen.

\\TURVALLISUUS & VIIHTYVYYS

Konserteissa turvallisuus ja viihtyvyys kulkevat aina käsi kädessä. Noudattamalla näitä ohjeita varmistat sujuvan konserttikokemuksen itsellesi, sekä muille. Noudata aina järjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. Muistathan ottaa mukaasi poliisin myöntämän, virallisen henkilöllisyystodistuksen (henkilökortti, passi, ajokortti), ja esittää sen pyydettäessä.

Pidä hauskaa, mutta ole varovainen ja pidä huolta kaveristasi. Vesipuiston lattia saattaa olla paikoitellen liukas. Vesiliukumäkiä suositellaan vain hyville uimareille.

 

 

\\TURVATARKASTUS SEKÄ KIELLETYT ESINEET JA AINEET

Porteilla järjestyksenvalvojat tekevät kaikille turvatarkastuksen, jossa tarkistetaan ettei alueelle tuoda kiellettyjä esineitä tai aineita, kuten alkoholijuomia, huumausaineita, pulloja tai vaaralliseksi luokiteltavia esineitä. Alueelle ei myöskään saa tuoda omia juomia tai ruokia. Järjestyksenvalvojilla on oikeus estää pääsy myös henkilöltä joka kieltäytyy turvatarkastuksesta. Kaikkien lasisten esineiden, kuten alkoholijuomien, lasten ruokapurkkien ja myös tyhjien tai vettä tms. sisältävien pullojen, myös muovisten, tuominen alueelle onkielletty. Esineitä tai aineita, joilla voi vahingoittaa toista ihmistä ei saatuoda alueelle. Kiellettyjä ovat luonnollisesti ampuma- ja teräaseet sekä kaikki muut terävät esineet, räjähteet, ilotulitteet ja soihdut. Laserkynät voivat olla vaarallisia silmille, joten niitä eikä muita vastaavia esineitä eisaa tuoda Serenaan.

Huumausaineen väärinkäytökset raportoidaan suoraan poliisille. Sisäänpääsysi konserttiin voidaan evätä, jos hallustasi löytyy turvatarkastuksessa mitä tahansa huumausaineeksi luokiteltavia aineita. Järjestäjä voi myös evätä asiakkaan sisäänpääsyn, mikäli asiakas on liian päihtynyt, agressiivinen, tai muulla tavoina epäasiallinen tapahtuman henkilökuntaa tai muita konserttivieraita kohtaan.

Huomioithan,että konsertin tuotannossa käytetään strobo- ja savuefektejä, tämä voi aiheuttaa joillekin epileptisen kohtauksen.

 

 

\\PÄÄSYLIPUT

Sinun tulee esittää sisäänkäynnin yhteydessä voimassa oleva lippu. Lipuissa on uniikki koodi, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Osta lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä, Tiketistä ollaksesi varma lipun aitoudesta. On sinun vastuullasi, että lippu on aito.

 

 

\\LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman aikana löytötavarat toimitetaan Infopisteelle joka sijaitsee poletinvaihtopisteen yhteydessä. Tapahtuman jälkeen löytötavaroita voi tiedustella  Suomen Löytötavarapalvelusta. +358 600 41006 / https://loytotavara.net/

\\SUOJAA KUULOSI

Konserteissa, varsinkin lavojen edustoilla kannattaa käyttää korvatulppia tai kuulosuojaimia. Korvatulppia on myynnissä alueella.

\\KAMERAT JA NAUHURIT

Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki § 2 ja 45). Järjestelmäkameroiden, videokameroiden sekä nauhureiden tuominen on kielletty. Järjestyksenvalvojilla on oikeus estää pääsy henkilöltä, jolla on mukanaan kiellettyjä tallennusvälineitä, tai ottaa pois alueella havaitut kielletyt tallennusvälineet. Serenassa kaikenlainen kuvaaminen myös kännykkäkameroilla on tiukasti kielletty.

\\PYSÄKÖINTI

Serenassa Pysäköinti on maksullista 1 €/h tai 5 €/12 h. Maksu kolikoilla, kortilla tai Easyparkilla. Suosittelemme kuitenkin käyttämään yhteiskyytejä ja järjestettyjä bussikyytejä, sekä julkista liikennettä tapahtumaan saapuessa. Pysäköinnistä poistuttaessa on varauduttava poliisin puhallutukseen.

\\ENSIAPU JA SAIRAANHOITO

Serenassa on terveysalan ammattilaisten ylläpitämä ensiapupiste, jossa hoidetaan festivaalikävijöiden mahdolliset kolhut ja haavat. Piste on avoinna koko tapahtuman ajan. Ensiapupiste sijaitsee heti pukukoppien vieressä. Järjestyksenvalvojilta voit aina pyytää apua ensiapua tarvitessasi, jolloin saat opastuksen ensiapupisteelle tai tarvittaessa ensiapu kutsutaan suoraan avuntarvitsijan luokse.

\\TUPAKOINTI

Tupakointi on sallittu ainoastaan erikseen osoitetulla tupakointialueella. Kaikissa sisätiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty. Tupakointialue löytyy ensimmäisestä kerroksesta pukuhuoneita vastapäätä. Tapahtumassa ei ole myynnissä savukkeita

© 2018 by Waterland Festival Oy                         info@waterland.fi

STAY TUNED
FESTIVAL PARTNERS
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon