THE

FESTIVAL

KAKSI PÄIVÄÄ BILETYSTÄ TROOPPISESSA
ILMASTOSSA KESKELLÄ SUOMEN KYLMINTÄ TALVEA!

Viidettä kertaa järjestettävä Waterland Festival tuo vuoden tauon jälkeen taas ainutlaatuiset bileet keskelle Suomen kylmintä talvea. Waterland on ainutlaatuinen elämys, jota et muualta löydä! (kysy vaikka kaveriltasi)

WATERLAND - LAND of DREAMS


Waterland Festival palaa vuonna 2018 kauniina ja todella massiivisena! Viidettä kertaa järjestettävän festivaalin teema on tällä kertaa Land of Dreams - unelmien maa, jossa hienoimmat biletyskokemukset ja upea visuaalinen teema yhdistyvät taianomaiseksi kokemukseksi. Kaksipäiväinen festivaali valtaa vesipuisto Serenan 9.-10. maaliskuuta. Waterland tuo jälleen kesän talven keskelle ja tapahtuman punaisena lankana toimii letkeä tanssimusiikki, uima-altaat, vesiliukumäet ja tietenkin bileet parhaassa seurassa trooppisen lämpimässä ympäristössä.

Land of Dreams -teema huomioidaan festarin visuaalisissa puitteissa ja edellisten vuosien tapaan lavalla nähdään myös näyttäviä esitanssijoita sekä yllätysesiintyjiä. Vuoden 2018 esiintyjäkattaukseen panostetaan huomattavasti ja bileisiin on tulossa useita paljon toivottuja ulkomaalaisia artisteja sekä parhaat kotimaiset DJ:t. Waterlandin päälavan soundi on perinteisesti koostunut erilaisista house-musiikin tyylilajeista, mutta myös muut konemusiikin vivahteet kuuluvat konseptiin. Tänä vuonna kattaukseen saadaan myös tuoreempaa otetta Suomen parhaiden nuorien DJ:den toimesta. Land of Dreams -teemaan kuuluu kolme erityyppistä tilaa, joissa kuullaan myös technoa, psy-trancea ja perinteisempää trancea sekä muita myös hieman rankempia konemusiikin soundeja.

Waterland Festival on enemmän kuin pelkkä festivaali, se on eeppinen elämys, jollaista ei löydy muualta maailmasta. Skandinavian suurin vesipuisto Serena tarjoaa tapahtumalle suurenmoiset puitteet, joissa voit samanaikaisesti bilettää tuhansien muiden juhlijoiden kanssa ja kokeilla Villivirtaa sekä muita huvipuiston laitteita. Myös kylmää juotavaa on saatavilla baarialueilla aina kun bilettäessä iskee jano. Päälavan edessä oleva tanssiallas, tiivistunnelmainen Luola -klubi sekä erilaiset baarialueet ja lounget takaavat tyylikkään, monipuolisen ja unohtumattoman elämyksen, jonka voi oikeasti kokea ainoastaa saapumalla paikan päälle.

#waterland2018

HOW TO GET THERE?

 

Vesipuisto Serena

Tornimäentie 10

02970 ESPOO

Tapahtumaan järjestetään molempina päivinä bussikuljetukset Helsingistä Serenaan ja takaisin. Tehostettu taksipalvelu palvelee tapahtumapäivien päätyttyä.

Bussikyydeistä tiedoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Serenassa on maksullinen parkkialue omilla autoilla saapuville 5€ / vrk. Suosittelemme kuitenkin käyttämään yhteiskyytejä ja järjestettyjä bussikyytejä, sekä julkista liikennettä tapahtumaan saapuessa. Pysäköinnistä poistuttaessa on varauduttava poliisin puhallutukseen.

ACTIVITIES IN THE PARK

Waterlandissa voit kokeilla kaikkia huvipuiston laitteita aina Tornadosta Villivirtaan samaan aikaan kun biletät ystäviesi kanssa kolmella eri alueella. Waterlandin sydän on jo legendaarikseksi muodostunut päälava, jonka edessä biletät tuhansien muiden kanssa jättimäisessä altaassa. Tämän lisäksi voit fiilistellä erityyppistä musiikkia lounge -baarissa, josta voit tilata myös herkullista purtavaa ja levähtää hetken. Lounge sopii myös kohtauspaikaksi erinomaisen sijaintinsa puolesta.  Luola-klubilla biletetään tänäkin vuonna maksimisykkeellä ja luvassa on jälleen loistavaa musiikkia technosta, hardstyleen ja trancesta psytranceen.

FESTIVAL FAQS

LUE FESTARIOHJEET TÄSTÄ JA STRESSAA VÄHEMMÄN! 

© 2018 by Waterland Festival Oy                         info@waterland.fi

STAY TUNED
FESTIVAL PARTNERS
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon